top of page

TICKETS:

De kaartverkoop is uitsluitend online: ticketlink. Om hiervan op de hoogte te blijven meld je je hier aan voor het facebook event. ER IS GEEN GASTENLIJST.
Op is op, ook voor notoire laatkomers, gastenlijst slijmballers en ere-leden. No exceptions. Dus wees alstublieft op tijd met het aanschaffen van een ticket!

LOCATIE:

Parkeerdek Bosjes van Poot, Laan van Poot 7, 2566 EV, Den Haag.

Met de auto komen is erg kansloos en bovendien slecht voor het milieu, dus pak lekker de fiets, huurscooter, benewagen of openbaar vervoer: bus 24 / tram 11 (halte houtrustbrug en dan 5 minuten lopen).

PODIA:

Westwood Festival 2023 heeft drie podia. Elk podium heeft zijn eigen sound, sfeer en karakter. Zo proberen we voor alle leeftijden en smaken een volledig programma te bieden: Van 70's discorock tot 90's RnB naar klassieke techno en schuine après ski tot tijdloze (a-)meezing house.

OPENINGSTIJDEN:

Je bent van 13.30 tot 23.00 uur van harte welkom op het festival terrein. Er is geen openbare afterparty in Westwood.

DOELGROEP:

18 tot 80 jaar oud, aan strikte ID-check onderhevig. Westwood zal bij twijfel het recht behouden om de toegang te weigeren. In dat geval is een refund op je ticket niet mogelijk.

GARDEROBE / KLUISJES:

Er is op het festival terrein een beperkt aantal lockers te huur en er is geen garderobe. Een locker reserveer je bij de muntenkassa. Een locker kost €7,50 plus €10 borg voor de sleutel.

MUNTEN:

Er kan uitsluitend met munten worden betaald, die je per pin op het terrein kunt aanschaffen. De munten zijn alleen op 1 juli 2023 tijdens het festival (13.30 - 23.00 uur) geldig. Als je munten over hebt kun je die tot stipt 23.00 uur terug wisselen bij de muntenkassa.

SIGARETTEN:

Er worden geen sigaretten op het festivalterrein verkocht (ga je dood aan), dus zorg dat je zelf genoeg stash bij je hebt! In de tenten is roken uiteraard niet toegestaan.

NOT ALLOWED:

Zoals op elk festival zijn de volgende zaken niet toegestaan: alle soorten drugs, wapens, etenswaren, zelf meegebrachte dranken, glaswerk, een slecht humeur en alle verdere producten die logischerwijs zijn in te vullen.

IN EN UIT:

Het is niet mogelijk om het terrein te verlaten en daarna weer naar binnen te gaan. Weg is weg.

FOTOGRAFEREN:

Dit wordt hopelijk weer een unieke partij en dus vinden wij het leuk om al jullie foto's op social media terug te kunnen vinden onder de hashtag #wwfest
Ben je enorm professioneel en wil je een reportage (tekst/foto/film) voor bekende media maken, stuur dan een aanvraag naar
pers@club-westwood.com

SLECHT TER BEEN:

Het festival terrein is in principe overal gelijkvloers, met hier en daar een kleine op- of afstap en zodoende vrij redelijk rolstoel, rollator en flipflop vriendelijk.

TICKET INFORMATIE:

Op de ticketpagina, via deze link, schaf je je ticket aan. Een refund is niet mogelijk, tenzij er van overheidswege moet worden verplaatst of gecancelled en hiervoor een financieel vangnet wordt gecreeerd.
De tickets worden verkocht in verschillende fases, waarbij de vroege beslisser goedkoper uit is. Prijzen zijn exclusief servicefee.

 

Super Woodpecker €25,00 ----- sold out

Early Woodpecker €37,50 ------ sold out

Family Woodpecker €40,00 ---- sold out

Normal Woodpecker €43,50 --- sold out

Lazy Woodpecker €48,50 ------- sold out
Final
Woodpecker €51,50 -------- on sale

www.club-westwood.com/tickets

Wooncompany-Banner 338x174 WeWoFestival.jpg
1280px-Renewi_logo.svg.png
7237_fullimage_den-haag-standaardlogo-bounderybox-v4.png
WhatsApp Image 2023-01-27 at 15.51.35.jpeg
Logo Hofstad Security.png
327522-GGGROT-Ockenburgh Logo_PROEF2 kopie.jpg
bottom of page