TICKETS:

De kaartverkoop is uitsluitend online: ticketlink. Om hiervan op de hoogte te blijven meld je je hier aan voor het facebook event. ER IS GEEN GASTENLIJST.
Op is op, ook voor notoire laatkomers, gastenlijst slijmballers en ere-leden. No exceptions. Dus wees alstublieft op tijd met het aanschaffen van een ticket! Onderaan deze pagina vind je meer info over de verschillende soorten tickets.

LOCATIE:

Parkeerdek Bosjes van Poot, Laan van Poot 7, 2566 EV, Den Haag.

Met de auto komen is erg kansloos en bovendien slecht voor het milieu, dus pak lekker de fiets of openbaar vervoer: bus 24 / tram 11 (halte houtrustbrug en dan 5 minuten lopen).

PODIA:

Westwood Festival 2019 heeft meerdere podia. Elk podium heeft zijn eigen sound, sfeer en karakter. Zo proberen we voor alle leeftijden en smaken een volledig programma te bieden: Van 70's discorock tot 90's RnB naar klassieke techno en theatershows tot tijdloze (a-)meezing house!
Bevestigde namen: Brainpower - Splendid - Kraak & Smaak (Soundsystem) - De Kraaien - Vunzige Deuntjes - Phalerieau - De Tijdmachine - DJ TLM - Larrykoek - Aux Tha Masterfader - Danny Panadero (live)  & nog veel meer...

OPENINGSTIJDEN:

Je bent van 14.00 tot 23.00 uur van harte welkom op het festival terrein. Er is geen openbare afterparty in Westwood.

DOELGROEP:

18 tot 100 jaar oud, aan strikte ID-check onderhevig. Westwood zal bij twijfel het recht behouden om de toegang te weigeren. In dat geval is een refund op je ticket niet mogelijk!

GARDEROBE / KLUISJES:

Er is op het festival terrein een beperkt aantal lockers te huur en er is geen garderobe. Een locker reserveer je bij de muntenkassa. Een locker kost €5 plus €5 borg voor de sleutel. Overigens adviseren wij je om bij mooi weer je vest of trui lekker om je middel te binden. Of heel casual over je schouder te gooien.

MUNTEN:

Er kan uitsluitend met munten worden betaald, die je cash of per pin op het terrein kunt aanschaffen. Neem wel altijd voor de zekerheid cash mee. De munten zijn alleen op 6 juli 2019 tijdens het festival (14.00 - 23.00 uur) geldig. Als je munten over hebt kun je die tot stipt 23.00 uur terug wisselen bij de muntenkassa.

SIGARETTEN:

Er worden geen sigaretten op het festivalterrein verkocht, dus zorg dat je zelf genoeg stash bij je hebt! In de tenten is roken uiteraard niet toegestaan.

NOT ALLOWED:

Zoals op elk festival zijn de volgende zaken niet toegestaan: alle soorten drugs, wapens, etenswaren, meegebrachte dranken, glaswerk, een slecht humeur en alle verdere producten die logischerwijs zijn in te vullen.

IN EN UIT:

Het is niet mogelijk om het terrein te verlaten en daarna weer naar binnen te gaan. Weg is weg.

FOTOGRAFEREN:

Dit wordt hopelijk weer een unieke partij en dus vinden wij het leuk om al jullie foto's op social media terug te kunnen vinden onder de hashtag #wwfest
Ben je enorm professioneel en wil je een reportage (tekst/foto/film) voor bekende media maken, stuur dan een aanvraag naar pers@club-westwood.com

SLECHT TER BEEN:

Het festival terrein is in principe overal gelijkvloers, met hier en daar een kleine op- of afstap en zodoende vrij redelijk rolstoel, rollator en flipflop vriendelijk.

TICKET INFORMATIE:

Op de ticketpagina, via deze link, schaf je vanaf medio februari je ticket aan. We bieden verschillende soorten tickets, waarbij geldt hoe eerder je aanschaft, des te goedkoper je uit bent (prijzen zijn exclusief servicefee).
 

Early Woodpecker ----------- €18,50 SOLD OUT

Speedy Woodpecker -------- €21,50 SOLD OUT

Student Woodpecker -------- €23,50 SOLD OUT

Enfant Woodpecker ---------- €25,50 ON SALE (92% alleen met promocode)

Casual Woodpecker ----------- €26,50 SOLD OUT

Lazy Woodpecker --------------- €29,50 SOLD OUT

Final Woodpecker-------- €32,50 ON SALE (95% verkocht)

www.club-westwood.com/tickets